Followers

About My Self

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, July 24, 2010

layan..kek pertunangan tema merah & putih



kek hantaran... hasil kerja tangan ku... yang dah lama keras nie... alahai.. harap nor dan family gembira dengan hasilnye ini..






Kek Pertunangan Nor & Shami..

Kek pertunangan tema merah  nie di tempah oleh ibu  Nor untuk pertunangan anaknye Nor.. tema nya warna merah so aku buatkan sbc je.. berat kek nie 2.8kg...








Demam Piala Dunia sambung lak EPL

Kek tuk aiman aqil..yang minta nak buat sendiri kek padang bolanyer..inilah hasil kerja anak bujang ku aiman aqil..peminat setia chealsea 




Thursday, July 15, 2010

Jawapan pada post yg lalu..

Syukur ada hamba allah yang begitu baik hati memberi penerangan tentang pengunaan xanthan gum ...huh rupenyer sama saja fungsinyer dengan taraganath gum dan ok juga tapi biase le kena pandai adjust sendiri tapi oklah juga... so utk kawan-kawan instead of using taraganth gum u may use xanthan gum.. : )

Wednesday, July 7, 2010

; ) setelah seharian .. Xanthan Gum = traganath gum ke??

Xanthan gum = taraganath gum ke?? pening memikirkan .. biase aku gunakan gum taraganath tapi stok tak de.. same ke cara pengunaanye ngan taraganth ?? any one who can help me??? Nie yg malas nie... cuaca pulak sejuk je..hujan sepanjang hari....


Bila cuaca sejuk melanda mula lah jiwa terasa sunyi dan huruf M mula menular ke dlm sanubari....

Aduahi tolonglah jangan kau ekori ku si M _ _ _ _ ... buat teman-teman yg ada petua boleh lah berkongsi dengan aku camner nak halau si M yg jahat nie... ; ) hujan semakin lebat... di luar sana mata terasa berat sedangkan kerja kerja byk yg terbekalai akibat perbuatan si M nie... ; ) nasib kek dah siap kalu tak lagi haru biru di buatnyer....

Aduahi tolonglahhhhhh... arggggggghhhhhhh.... ; )

Friday, July 2, 2010

Hari-hari roti... ; )

Roti ...roti..roti.. inilah rutin harian aku kalau tak buat kek..; ) roti nie kali ni di tempah oleh en. zack dan family untuk majlis kenduri mereka pada minggu lepas..roti nie di letakkan dlm beg-beg untuk di berikan kepada para tetamu... antara roti tempahan  en zack nie..roti sausage twist dan ring red bean dan chocolate bun ...tq en. zack atas sokong anda sekeluarga.. : ) ...













kek hantaran..layanzzz...

Kek hantaran pertunangan bertemakan warna pink singguh manis warnanye... dan bunge ros putih kekuningan... thanx..