Followers

About My Self

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 22, 2011

Cake lagiii...

Sepanjang cuti sekolah nie hari-hari bake kek marble... hidung pun dan imune ngan bau cake sampai dah tak dpt nak hayati bau keharumanya seperti mula-mula aku wat kek .... tapi jiran sebelah menyebelah hari-hari menyedut keharuman bau kek yg tengah panas.... dan yg lagi best dorang nak yg keluar fresh panas-panas dari oven wat minum petang aduhai..... aku pulak , hemmm @%% ### apa pun terima kasih pada yang sudi menempah kek marble ku yang tak seberapa ini .... kerana yg terbaik dan terbagus datang nyer dari Allah yg kurang itu datang dari aku hambumu yang lemah ya ALLAH.....