Followers

About My Self

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 23, 2010

Senarai harga...

Kepada semua pengunjung sekiranya anda berminat untuk mengetahui harga bagi setiap kek yang di paparkan sila email terus kepada saya melalui orangerizzicake@gmail.com atau call 016-240 4129 kak nor

Friday, December 3, 2010

enggangement fondant ke..

Kali nie kek aku travel jauh tul aku risau gak tapi syukur alhamdulillah semua berjalan dengan lancar dan kek dbertukar tangan dalam keadaan baik.. : ) Kali kek di tempah oleh pensyarah mass comm uitm shah alam utk pertunangan adiknye... terima kasih atas kepercayaan puan ....



tema kek warna white & pink... 

3 Tier Fondant Wedding Cake

Tempahan kali ini dari kak edah yang menempah biasa kek span ngan aku..hiii... kali ini anak nyer yg bongsu melangsungkan perkahwinan dia memberi aku kesempatan untuk mengilhamkan kek utk anaknyer..syukur kera memberi aku peluang ini untuk mengilham project ini... terima kasih juga atas kepercayaan beliau terhadap perkhidmatan yang aku berikan ini...



Door gift yg menarik

Cuti sekolah ramai ramai melangsungkan perkahwinan tak kurang juga yang berkhatan ..dah bagi yang menjalankan bisness perkahwinan waktu nie lah paling lumayan.. syukur alhamdulillah ... tak kurang juga bakers-bakes yang pro tu busy dengan design kek kek terbaru hasil ilham ciptaan mereka tahniah buat mereka dan syukur pada allah menganugerahkan anda semua ilham ilham yang tak pernah putus bagi menghasilkan project-projek masing-masing moga semua rakan  maju dan maju pada tahun 2011 yang akan menjelang tiba... AMIN..











Antara kek yang sempat di snap oleh anak bujang ke.. yang lain nanti ada masa aku upload lagi buat tatatapan semua... tq kepada semua yang memberi sokong kepada aku untuk mengahasil kan kek-kek yang tak seberapa indah ini... tapi syukur alhamdulillah....