Followers

About My Self

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 3, 2010

Door gift yg menarik

Cuti sekolah ramai ramai melangsungkan perkahwinan tak kurang juga yang berkhatan ..dah bagi yang menjalankan bisness perkahwinan waktu nie lah paling lumayan.. syukur alhamdulillah ... tak kurang juga bakers-bakes yang pro tu busy dengan design kek kek terbaru hasil ilham ciptaan mereka tahniah buat mereka dan syukur pada allah menganugerahkan anda semua ilham ilham yang tak pernah putus bagi menghasilkan project-projek masing-masing moga semua rakan  maju dan maju pada tahun 2011 yang akan menjelang tiba... AMIN..











Antara kek yang sempat di snap oleh anak bujang ke.. yang lain nanti ada masa aku upload lagi buat tatatapan semua... tq kepada semua yang memberi sokong kepada aku untuk mengahasil kan kek-kek yang tak seberapa indah ini... tapi syukur alhamdulillah.... 

No comments: