Followers

About My Self

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 19, 2012

Telor Pindang in the house..










Didalam keghairah membuat kek tetiba ada seorang customer call bertanya kalau ada  menerima tempahan telor pindang.. ^ - ^ dalam keadaan terperanjat saya tergelak ... saya cuma buat kek ...kalo telur pindang ni nak makan baru saya buat sebab memang paberet makan telur pindang..bukan senang nak buat telor pindang memakan masa tempoh berhari-harian utk merebusnya... mengunakan daun-daun herba yang terpilih... setelah adegan pujuk memujuk rayu merayu..he..he.. aku pun bersetuju utk menolong pemanggil tadi yg ingin menempah telur pindang...  akhirnya inilah hasilnya alhamdulillah... semua berjalan dengan lancar... INI PEBERET ORG JOHOR NIE... So sesapa yang ingin menempah boleh lah membuat tempahan awal sbb penyedianya memakan masa. dengan harga yang berpatutan... ok...






salam buat semua yg sudi singgah...

Salam buat semua yang sudi singgah  ke blog ku ini.. entahlah... di mana silapnya aku tak pasti.. kekalutan berperang antara masa , kek, keluarga, teman teman.. menyebabkan aku jarang dapat meluangkan masa mengupdate blog ini sekarang... sudah lama ku biarkan sepi ... namum minat aku tidak pernah pudar walau pun jarang mengup-date diblog aku masih terus menjalankan rutin harian seperti biasa.. tempahan kek masih berjalan seperti biasa cuma agak kurang dari yang biasa memandang kekalutan melayani anak-anak tika musim cuti ini menyebabkan banyak tempahan terpaksa ku tolak maaf ya teman-teman... Buat sahabat yg dah lama tak makan roti pun sering membebel menanya kenapa dah lama tak buat roti jawapan yg paling mudah MALAS hahhahahhaaa...sori ya insyallah datang nya 2013 akan dapat melenyapkan segala sedih dan gundah dibenak dijiwa aku... moga aku dapat kembali bangun meneruskan minat dan cita cita ini...ALLAh maha berkuasa insyallah .... insyallah...





Tempahan masih lagi beroperasi seperti pada tahun 2013.. setelah lama berehat..insyallah moga aku dapat bersama rakan rakan yang lain mengaplikasikan minat seni pembuatan kek ..insyallah... doakan aku...