Followers

About My Self

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, May 16, 2011

Kek Black and white...

Dah lam tak berkesempatan nak update kat blog nie al-maklum le sibuk ..hari ini?? : ) anak-anak semua sekolah satu sesi je ...syukur lah dapat gak masuk kesini... kalau tak tu hari-hari terkejar-kejar ngan anta dan amik anak ke sekolah kebangsaan dan kesekolah agama lepas tu yang sekolah menegah pun minta di layan bagai anak kecik ..."mama amik abg bole tak ptg nie naik van lambat lah..sempit la.. penat lahh..mcm mcm lagi al kisah anak bujang ku yg sorang nie.. " ape pun aku tetap gembira melihat anak-anak ku membesar di depan mata tidak terlepas saat saat yang penting didalam mereka melayari kehidupan menuju alam remaja.... aku bersyukur... ianya benar-benar berharga....

ok lah asik melalut je aku nie... ok nie lah antara kek kek yg sempat di uplod buat masa nie... hemmm... bagi yang berminat boleh lah email @ cal kak nor 016-240 4129 untuk tempah...