Followers

About My Self

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, May 22, 2011

Kek Part 2

Kek bertemakan pink and white sangat lembut warna pilihan tq zaiha ...



Kek tema hitan dan putih sungguh menawan warnanye..walau pun pada asalnya agak payah aku mendapatkan stok pewarna hitam tapi syukur tq to color wheel master chef akhirnye berjaya jugak dpt warna itam .... tips sesapa yg ada teringin nak wat tema itam nie lain kali buatlah tempahan awal sebab pewarna hitam memang payah nak dpt kat pasaran.. kata budak kat BWY warna hitam paling popular tahun nie..sampai je stok 1 hari dah habis...tak yah tungu 2- 3 hari ..memang payang tul warna hitan.. oh hitam...keliling aku mencari warna nie... Shah Alam ==> Puchong ===> Klang ====> PJ semua tarak stok aduhai... inilah akibat confident je sampai tunggu lagi 3 hari baru nak prepara bahan... nie ke akibatnyer..berkeliling ak u mencari warna hitam.......





tema merah putih....pun cantik segar je warna nie ..tq to yati & asben 




ini kek utk alia maisara 8 tahun... tqvm pada mama maisara kerana sudi menempah ngan saya


 Apan polkadot diamabil dari resepi .com... cantikkan syg utk dimkn... wat utk asben & anak-anak...

No comments: