Followers

About My Self

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 29, 2012

Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah

Untuk menyemak keputusan peperiksaan sekolah  ( untuk akhir tahun/ penggal 3) anak anak sekarang dah moden sedikit .. kita boleh terus check melalui online.. senang je.. x de chance le  anak anak nak kelentong mak bapak "result x dapat lagi lah" " ...cikgu x de bagi result lah" ...sekarang semua dah online di hujung jari je... kalau zaman dulu dulu boleh le main sorok sorak kad laporan skrg nie...straight je , taip je no ic terus je kuar berjela keputusan nyer....  Tapi ini bagi sekolah di selangor je x tak tahu le kat negeri lain pun guna sistem nie ke tidak dan hanya untuk Sekolah Rendah tahun 3 keatas .Sekolah Menengah Tingkatan 2 ke atas sahaja......ape pun selamat mencuba dan tahniah buat anak anak anda

http://sapsnkra.moe.gov.my

No comments: